Hitta jobb med tjänsten rusta och matcha

Det är inte nyttigt att vara arbetslös för länge, och då gäller det att hitta nya metoder för att bryta mönster. Med tjänsten rusta och matcha hos Arbetsförmedlingen kan du äntligen få jobb.

Arbetslöshet kan göra vem som helst galen. Du får kämpa för att dagarna inte ska se likadana ut. Det dröjer inte länge förrän du sitter där i underkläder och ett fläckigt linne och äter nudlar direkt ur kastrullen. Det är inget lyxliv att vara arbetslös och bara komma ut ur huset när du ska gå på möten hos Arbetsförmedlingen. Men när du väl är på Arbetsförmedlingen kanske du kan ta del av den nya tjänsten rusta och matcha. Det kan mycket väl vara så att det är den metoden som bryter mönstret av arbetslöshet och gör att du hittar ett nytt jobb. Ett jobb som ger dig mening, sysselsättning och framför allt en inkomst så att du kan byta nudlarna mot mer näringsrik kost.

Tjänsten rusta och matcha gör dig förberedd

Det som är bra med “rusta och matcha” är att du får målinriktad hjälp med att få ett jobb. Istället för att sitta och söka massa meningslösa jobb som du ändå saknar behörighetskrav för så får du möjlighet att förvärva dig kunskaper som du kommer ha nytta av. Du får till exempel lära dig hur du ska göra som bäst ifrån dig på intervjuer. Du får också nya kontakter och möjlighet att göra studiebesök på arbetsplatser. Därefter matchas du med det jobb som passar dig bäst.