Leasa skrivare om du använder skrivare dagligen

Är skrivare en viktigt del i din verksamhet? Skriver du ut i färg och svartvitt varje dag? Använder du kopiator ofta? Leasa skrivare och kopiator problemfritt.

För att din vardag ska fungera behöver du dagligen skriva ut olika dokument. Du är beroende av att skrivaren fungerar, att den är pålitlig och att tekniken fungerar. Självklart är du också beroende av att det finns passande papper och toner till den. Du kanske driver en mäklarfirma, en advokatbyrå eller något annat företag. Många papper behöver skrivas ut varje dag och utan skrivare stannar allting upp.

Gör ett smart drag och leasa skrivare. Du får skrivare som är miljövänliga, du kan få service över hela landet och du kan leasa utan bindningstid. Du behöver inte släppa allt du har för händer och försöka felsöka själv. Du får koll på ekonomin, att leasa skrivare blir en fast månadskostnad.

Vilken eller vilka skrivare behöver du leasa

Behöver du en A3-skrivare? Eller vanliga A4-skrivare? Oavsett vilken eller vilka skrivare du beställer, får du dem installerade av din leverantör. Då ingår allt från uppackning till färdig installation och du kan börja skriva ut. Dessutom får någon på arbetsplatsen en utbildning i funktioner och användning. Unna dig och din arbetsgrupp en problemfri tillvaro med fungerande skrivare.

Gör slut på frustrerande maskinhaverier, försenade dokument, arga kunder och irriterade medarbetare. Låt tillvaron bli smidig och gnisselfri med pålitliga maskiner och tillgång till fri service. Att leasa skrivare innebär en trygg hantering av dokument. Det lönar sig i längden. Boka redan idag.