Entresol ökar butiksytan

Visst är det härligt med högt i tak, men samtidigt behöver man golvyta i sin butik. Då kan en entresol vara ett perfekt sätt att få både och på samma gång.

När man bygger ett hus bygger man samtidigt de våningar man vill ha, det vill säga de golv och tak som ska vara inomhus. Men ibland väljer man att ha mycket högt i tak. Det kan vara för att man vill ha en rymd som känns luftig och härlig. Eller för att man har behovet av att ha högt i tak på grund av exempelvis maskiner i en fabrik.

Men om man har högt i tak och därefter ångrar sig och vill ha en eller flera våningar till inomhus, då kan man satsa på en entresol. Det är en våning som inte går hela vägen och täpper till från vägg till vägg, utan något som mer liknar en stor balkong.

Smart entresol i butiken

Med ett entresolplan kan man få en utökad butiksyta att ställa fram sina varor på. Och samtidigt behåller man luftigheten som kan locka kunder att välja den butiken framför andra. Eller så behöver man kunna lyfta upp och ned varor från golvytan till entresolplanet. Det kan vara behövligt till exempel om man har en bilverkstad där man ska förvara däck eller bildelar på entresolplanet.

En entresol är en smart och billig lösning för den som vill utöka sin butiksyta. Det är även en lösning som går ganska snabbt och lätt att ordna. Betydligt enklare, snabbare och billigare än att bygga till.