Rusta och matcha i Örebro, för jobbsökande och arbetsgivare

Om du är på jakt efter nytt jobb kan du vända dig till ett företag som arbetar med att rusta och matcha i Örebro. Då kan du bli rätt rustad för ett nytt jobb.

Idag kan det var svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. Svunnen är tiden när du kunde gå in på vilket industri som helt och lämna ditt telefonnummer, för att sedan börja jobba där veckan därpå. Utan kontakter upplever många att det nästan är omöjligt att bryta sig in och ens få komma på intervju.

Om du dessutom inte har så mycket arbetslivserfarenhet, eller har luckor i ditt CV kan du behöva ta hjälp av företag som arbetar med att rusta och matcha i Örebro. Du rustas för arbetslivet och matchas med lämpliga arbetsgivare.

Vad innebär Rusta och matcha?

En naturlig mötesplats mellan arbetsgivare och arbetssökande är svårt att få till. Vart ska du vända dig för att träffa företag som söker folk? De som arbetar med att rusta och matcha i Örebro skapar dessa naturliga mötesplatser. De rustar även dig som arbetssökande med färdigheter du behöver för att sticka ut på arbetsmarknaden. Du kan få coaching och vägledning med handledare.

Att kunna yrkessvenska och använda keyword som arbetsgivare värderar är en konst. Det kan du lära dig av din handledare. Du kan även få hjälp med att söka praktik som kan leda till arbete och hjälp med att förbereda dig inför en arbetsintervju och att skriva CV. Även arbetsgivare kan använda tjänsten, för att hitta rätt kandidat.