Flyttstädning i Stockholm – arbete för experter

Sista uppgiften för den som ska flytta ut från en lägenhet är att städa. Om du ska lämna huvudstaden kan du anlita en firma som kan flyttstädning i Stockholm.

Du ska flytta ut från en hyreslägenhet du bott i under ett antal år. I normala fall städar du lägenheten själv och med ett resultat som du är nöjd med. Du ser fram emot flytten och du ser inget problem med att göra flyttstädning. När lägenheten är tom behöver du inte flytta möbler och mattor för att komma åt med dammsugaren, tänker du.

Men du tänker fel! När allt porslin är packat noggrant och alla möbler hämtats av flyttfirman, vill du helst direkt åka till din nya bostad och börja möblera. Flyttstädningen kommer att kännas som ett tungt ok på dina trötta axlar.

Flyttstädning i Stockholm – ingen konflikt med hyresvärd

Om du aldrig tidigare varit irriterad på din hyresvärd, kan du lätt bli det i samband med flyttstädning. En besiktning av din lägenhet och din städning, kan ge obehagliga överraskningar. Det finns skrymslen i lägenheten som du aldrig uppmärksammat. Och en hyresvärd har en benägenhet att inspektera fläktar och spis in i minsta detalj.

Det bästa du kan göra är att anlita en städfirma för att utföra din flyttstädning. En sådan firma vet allt om hur en besiktning av flyttstädning går till. Och skulle de till äventyrs missa något som gör att din hyresvärd klagar, rättar de till problemet utan att du behöver bry dig. Du får garanti på städningen och dessutom rut-avdrag.