Hitta till Lilla Essingen via mäklare på Kungsholmen

Mäklare på Kungsholmen har inte svårt att sälja lägenheter på Lilla Essingen. Det är verkligen ett av Stockholms allra naturskönaste områden – mitt i stan.

På Kungsholmen i Stockholm finns många fina lägenheter på attraktiva adresser. Mitt i stan finner du äkta citypuls, samtidigt som det finns gott om lugna gator på Kungsholmen där du kan leva ditt liv nästan helt fritt från stress och press. Särskilt om du tar steget över bron till Lilla Essingen.

Lilla Essingen räknas nämligen som en del av Kungsholmen, även om det naturligtvis är sin alldeles egna ö. På ön hittar du en mängd kända kulturskapare, som med Stig Larsson i spetsen ofta kan ses svinga en bägare eller två på klassiska Essinge-krogen Rosa Drömmar. Om du vill bli en del av detta lilla samhälle får du dock vara beredd på att öppna plånboken.

Mäklare har ej svårt att sälja in Lilla Essingen

Lägenheter på Lilla Essingen tillhör nämligen de allra mest eftersökta objekten hos mäklare på Kungsholmen. Det har fört med sig att prisnivån på lägenheter på Essingen varit mycket hög. Många menar dock att nybyggena på ön kommer dämpa prisutvecklingen något, och göra Stockholms finaste kvarter tillgängliga för fler.

Många som besöker Lilla Essingen för första gången bländas av öns charm. Ön är så vacker att man knappt kan höra bullret från den närliggande Essinge-leden. Och inne i lägenheterna är ljudet helt försvunnet, tack vare den tekniska utvecklingen på bullerfönster. Lilla Essingen är i sanning den perfekta platsen för stockholmaren som vill kunna koppla av i sitt hem. Hitta rätt mäklare via denna hemsida: www.mäklare-kungsholmen.se