Värna om dina anställda och satsa på företagsmassage i Stockholm

Vad kan vara härligare än att få massage på ömmande muskler, spända axlar och skuldror? Erbjud företagsmassage i Stockholm och gör arbetsplatsen mer attraktiv.

Stillasittande jobb anses nuförtiden vara lika farligt som att röka. Det är illavarslande nyheter eftersom fler och fler människor sitter och arbetar vid sina datorer och rör sig mest för att gå till lunchrummet eller kanske för en liten nödvändig paus. Den bästa medicinen mot stillasittande är ju naturligtvis att röra på sig.

Det finns inga genvägar. Men det finns något du kan erbjuda dina medarbetare för att de ska känna sig bättre i kroppen och sinnet, nämligen massage. Att satsa på företagsmassage i Stockholm är en utmärkt satsning på framtidens friskvård. Massage har många positiva effekter på kroppen.

Med hjälp av företagsmassage i Stockholm får du medarbetare som sträcker på sig

Massage ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress och förebygger smärta som till exempel spänningshuvudvärk och smärta i ländryggen. Massage minskar oro och ökar välbefinnandet, den påskyndar läkning och återhämtning och påverkar humöret positivt.

Stillasittande vid en dator kan ge vemsomhelst dålig hållning, gamnacke och spänningar i kroppen. Man förlorar massor av energi, blir trött och presterar sämre. Med företagsmassage i Stockholm blir din medarbetare varse om var smärtan sitter och vad hen behöver göra för att förebygga dålig hållning och för att sträcka på sig lite oftare. Massage ger ringar på vattnet, medarbetaren börjar välja att stå upp vid skrivbordet och helt plötsligt är hela arbetsgruppen ute på powerwalk på lunchen.