Teoriprov online

Tid när en bristvara numera och att ta körkort tar en hel del av den. För att göra livet enklare kan man använda sig av teori och teoriprov på internet.

Kompisen hade tjatat om att hon snart skulle ta körkort. Det började bli som att lyssna på en ljudfil som hakat upp sig. Men det hade hon slutat att påpeka, det var ändå ingen idé. Nu var Maria på väg till sin vän för att ge henne en present. En present som skulle sätta bollen i rullning.

För en vecka sedan hade hon råkat se en hemsida där man kunde göra teoriprovet för körkort. Inte bara det förstås utan även all teori som behövdes. Vännen Kerstin behövde inte gå någonstans utan kunde sitta hemma med sin laptop när det fanns tid över. Nu kunde hon inte slingra sig längre.

Teoriprov blev uppskattat

De satt i köket och tog en kopp kaffe när Maria lämnade över kuvertet med presentkort. Man kunde välja mellan tre, sex och tolv månader. Hon köpte ett på tolv så att Kerstin inte skulle känna sig stressad. Hon hade inte förväntat sig de lyckotjut som vännen gav ifrån sig men blev glad att gåva varit lyckad.

När hon lugnat sig lovade Maria att hon skulle ta lektioner på körskolan för att få vara den som Kerstin kunde övningsköra med. Men först behövde hon göra sitt teoriprov på nätet. De gick tillsammans in på hemsidan och loggade in för att köpa kursen. Så var det gjort och Maria hade en känsla av att Kerstin skulle börja så snart hon stängt dörren efter sig.