En företagsmäklare i Stockholm fixar bolagsförsäljningen

Kontakta en företagsmäklare i Stockholm när det är dags att köpa eller sälja företaget. Ta hjälp av ett proffs tidigt i processen för en riktigt bra affär där alla parter blir nöjda.

Att köpa eller sälja ett företag är en stor affär. Det är lätt att tänka att det bara handlar om att få en bra värdering. Inget kunde vara mera fel. Det gäller att ha koll på såväl skatteregler som det juridiska. Avtal ska skrivas och ett eventuellt varulager ska inventeras. Kort sagt så är det riktigt smart att kontakta en företagsmäklare som bistår med kompetens och erfarenhet.

En företagsmäklare har många strängar på sin lyra

Inför en företagsförsäljning sätter företagsmäklaren igång så fort försäljningsuppdraget har undertecknats. Först genomförs en analys över situationen och därefter föreslås ett utgångspris vilket baseras på rådande marknadsläge. En erfaren företagsmäklare har koll och dessutom ett upparbetat nätverk. Behövs det marknadsföring vet företagsmäklaren vilka kanaler som gäller och var det betalar sig bäst att annonsera. Självklart tar företagsmäklaren även hand om visningar och förhandling – hela resan fram tills det är dags för avtalsskrivning.

En företagsmäklare i Stockholm har koll på marknaden

En seriös företagsmäklare kan hjälpa till med förmedling av både lokaler som hela affärsverksamheter. På Stockholmsmarknaden sker saker snabbt och det gäller att vara på sin vakt när tillfället dyker upp. Hur stor eller liten affären är spelar ingen roll. Alla kunder är lika viktiga och hanteras professionellt. Så är du på väg att sälja ditt företag – tveka inte att kontakta en företagsmäklare i Stockholm.